kéz- és felületfertőtlenítő folyadék

kéz- és felületfertőtlenítő folyadék
kéz- és felületfertőtlenítő folyadék
Magyarország
0,25 Liter
Izopropil alkohol, Nátrium-lauril-éter -szulfát, Kálium-hidroxid, Illatanyag
Gyártástól számított 3 év
kéz- és láb fertőtlenítésére, cipők fertőtlenítésére és szagtalanítására, fa, műanyag, fém, kerámia, márvány, bőr, műbőr, üveg és rozsdamentes felületeken, kül- és beltéri használati tárgyakon, bútorokon
2020
igen
átutalás

A rendelési folyamat megkezdéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Egyszerű, hatékony, öko-barát megoldást biztosít a vírusok, baktériumok és a gombák elpusztítására, az otthonodban, a munkahelyeden, az irodádban vagy a gyártóüzemedben.

A WHO ajánlásával!

● Lakossági és ipari felhasználásra
● Biológiailag könnyen lebomló folyadék
● Használatra kész, azonnal alkalmazható
● Nem szükséges hígítani
● Széles hatásspektrumú
● 75% alkoholtartalommal
● Rövid behatási idő
● Gyors, maradványmentes száradás
● Aldehidmentes
● Színezékmentes
● Nem okoz bőrirritációt

Az Aseptica kéz- és felületfertőtlenítő folyadék rendszeres használata csökkenti a fertőzéses megbetegedések kialakulásának kockázatát. Igazoltan elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat és még a tuberkolózist okozó baktérium ellen is hatásos. Könnyű használatot biztosít, hiszen hígítás nélkül, azonnal alkalmazható bármilyen felületen.

Alkalmazható

● kéz- és láb fertőtlenítésére
● cipők fertőtlenítésére és szagtalanítására
● fa, műanyag, fém, kerámia, márvány, bőr, műbőr, üveg és rozsdamentes felületeken
● kül- és beltéri használati tárgyakon, bútorokon

Kézfertőtlenítés bőrirritáció nélkül Szappanos kézmosás nélkül is tökéletes higiéniát biztosít, így nem kell aggódnod a baktériumok, vírusok vagy a gombák okozta fertőzések miatt, ha éppen nincs lehetőséged kezet mosni. Gyorsan szárad, nem hagy ragacsos nyomot a bőrön. Nem okoz bőrirritációt vagy kipirosodást. A ruhádat is kíméli, így nem probléma, ha véletlenül rácsöpögteted vagy ráfújod. Nem hagy foltot a textílián és nem szívja ki a színét. Gyors-Egyszerű-Hatékony-Környezetkímélő Környezetbarát felületfertőtlenítés Kíméletes a használati tárgyakhoz és a környezethez, kíméletlen a kórokozókkal szemben! Biológiailag könnyen lebomlik, természetes összetevőkből készült fertőtlenítő folyadék, mely nem károsítja a környezetet, nem jelent veszélyt az emberre, a növény- és állatvilágra. Nem marja meg a legkényesebb felületeket sem. Tökéletesen alkalmas padló, parketta felmosására, konyhai munkafelületek, mellékhelyiségek, bútorok, számítógép klaviatúra, illetve használati- és dísztárgyak fertőtlenítésére. Lényegében bármilyen felület fertőtlenítésére alkalmas, amely ellenáll a nedvességnek és nem lép kölcsönhatásba az alkohollal. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Gyorsan és foltmentesen szárad. Nem hagy nyomot még a sötétszínű felületeken sem. Fertőtlenítő hatása mellett oldja a zsír és ragasztó maradványokat, sőt, az autószélvédőről vagy bukósisak plexijéről a bogármaradványokat is könnyedén leszedhetjük vele. Hosszan tartó, kellemes hibiszkusz illatot hagy maga után, melyet természetes illóolaj összetevői biztosítanak. Biológiailag lebomló, természetes összetevőkből készült.

● Tiszta, higiénikus felületek
● Foltmentes csillogás
● Hatékony és környezetkímélő felhasználás
● Hosszan tartó, természetes virágillattal 3 féle kiszerelésben, ipari és lakossági felhasználásra Az Aseptica kéz- és felületfertőtlenítő folyadék többféle kiszerelésben elérhető, így az igényeidnek megfelelően felhasználható, akár nagyobb üzemekről, szállodákról, műhelyekrő

Hasonló termékek