Ájurvédikus Nappali Arckrém

Ájurvédikus Nappali Arckrém
Ájurvédikus Nappali Arckrém
India
50 ml
Aloe barbadensis, Aqua, Crocus sativus, Curcuma longa, Glycerin, Glycirrhaza glabra, Melia azadirachta, Phenoxyethanol, Pisum sativum, Santalum album, Ascorbic acid, C12-15 alkyl benzoate, Carbomer, Cetyl alcohol, Cetyl stearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate citrate, Helianthus annus, Ocinum basalicum, Rosa, Smilax medica root, Titanium dioxide, Tocopheryl acetate, Xanthan gum
2021 10. 14.
Az arctisztítást követően, óvatosan vidd fel a megtisztított arcodra, a nyakadra, vigyázz, hogy szembe ne kerüljön! Majd apró mozdulatokkal, gyengéden masszírozd el a krémet az arcodon.
igen
igen
igen
igen
200
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
Előreutalás
Utalás
Doboz
200 db/karton
Megállapodás szerint

A rendelési folyamat megkezdéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ennek a gyógyhatású krémnek nemcsak a jellegzetes sáfrányos illata, hanem a száraz bőrre gyakorolt hatása is egyedülálló. Intenzíven hidratálja és ápolja a száraz, érzékeny arcbőrt, pótolja és a sejtekben megköti a vizet, ezáltal megakadályozhatja a további nedvességvesztést. Ha száraz és érzékeny az arcbőröd, akkor az első alkalom után meghálálja majd ragyogásával a sáfrány- és neem olaj, valamint szantálfa kivonatot tartalmazó krémkülönlegesség használatát.

Hasonló termékek