Seachili Bikini (718 termék)

top gyártó

Cégadatok

Cég neve: Swimwear Company Kft
Ország/Régió: Magyarország/Hajdú-Bihar megye
Alapítás éve: 2010
Tevékenységi kör: Divat
Fő termékek: fürdőruha
Összes alkalmazott: 4
Védjegyek: Európai Unio márkanév logó
Díjak: Az év weboldala 2019
Bérgyártás: Nem
Beszélt nyelv: Magyar, angol, német
Fő piacok: Magyarország, Olaszország

A SEACHILI TÖRTÉNETE

A női test sokkal több a tökéletesnél. Nem lehet egyszerű betűkkel, vagy számokkal jelölt rendszerbe sorolni. Mások vagyunk, és máshogy vagyunk mások.

 A Seachili-nél azon dolgozunk, hogy akkor is magabiztosan, kényelmesen és büszkén mutathasd meg a testedet, ha nem a konfekció méretű fürdőruhák a legmegfelelőbbek számodra, hiszen a jól megválasztott fürdőruha olyan önbizalmat és magabiztosságot ad neked, amelyet valóban érdemelsz.

Az alapos tervezésben, a szigorú és nagyon hangsúlyos termékfejlesztésben, a precíz megvalósításban hiszünk.  Fontos, hogy stílusos és időtálló darabokat készítsünk, ezért a folyamat egyetlen pontjánál sem kötünk kompromisszumot. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyagok, színek és minták válogatására is, így látni fogod, hogy a színes nem mindig harsány, a klasszikus pedig nem mindig unalmas; a kivitelezés során pedig precíz technológiákat, egyedi megoldásokat alkalmazunk, azért, hogy a termékeket viselve azt érezhesd, ezt pontosan rád öntötték.

A MÁRKA TÖRTÉNETE

A Seachili kollekciót nem a konfekció méretű modellek, hanem a valódi, hétköznapi nők inspirálták.

About us

A Seachili márka születése mögött sok éves szakmai tapasztalat, magabiztos technológiai tudás és magas minőségű, több évtizedes nemzetközi gyártási rutin áll mely elsősorban az alapítónak, a Seachili márka megálmodójának, Viola Juditnak köszönhető.

RÓZSASZÍN SZALAG PROGRAM

  Úgy gondoljuk a magabiztosság minden nőnek jár, főként akkor, ha egy küzdelmes és erőt próbáló időszakon van túl. Ezért is képezi márkánk szerves részét a Pink Ribbon kollekció, amelyet emlődaganatot leküzdő, mellprotézist használó nők viselhetnek.

A Pink Ribbon fürdőruha külső jegyeiben semmiben sem tér el a többi termékünktől, de – a gondos anyagválasztásnak, alapos formatervezésnek illetve a speciális technológiának és kellékeknek köszönhetően – belül minden szükséges dolgot tartalmaz, ami a protézis tökéletes megtartásához szükséges. Ez a rejtett, precíz belső kidolgozás lehetővé teszi, hogy a vízparton akár sportolás, aktív mozgás közben se érezhesse egy pillanatra sem bizonytalanul magát a fürdőruha viselője.

Hiszen nekünk a legfontosabb az, hogy bátran, önbizalommal merd viselni a Seachili darabokat! 

 

                                                                          

Seachili Bikini