POLCZ (24 termék)

top gyártó

Cégadatok

Cég neve: Adalékmentesen Kft.
Ország/Régió: Magyarország
Tevékenységi kör: Adalékmentes, tartósítószer mentes, hozzáadott cukor mentes, tojásmentes, tejtermék mentes készételek gyártása és forgalmazása
Fő termékek: 2 perc alatt kész, hosszan tartós készételek (jelenleg) 12 fajta ízben
Díjak: Magyar Brands 2020 ; Mentes-M díj 2018, 2019, 2020; Magyar Ár-Érték Arány Egyesület termékteszt győztes
Beszélt nyelv: magyar, angol

POLCZ - a tartós ételek új dimenziója. Adalék-, tartósítószer-, tejtermék- és cukormentes. Hűtés nélkül tárolható és 2 perc alatt kész. 1 ÜVEG = 1 EBÉD vagy VACSORA

 

Olyan termékeket álmodtunk meg, amik tartósítószer mentesek, aroma mentesek, színezék mentesek, ízfokozó mentesek és még cukormentesek is.

Kizárólag a hőkezelésnek és a hermetikusan zárt csomagolásnak köszönhetően az ételek hűtés nélkül hosszú ideig elállnak, mint egy befőtt.

Zsúfolt napokon praktikus alternatíva az adalékmentes étkezésre. Nincs főzés, csak elő kell venni polcról és megmelegíteni.

Adalékanyagmentes és cukormentes összetevők, finom ízek, mintha otthon készült volna. Az értékes alapanyag nincs kispórolva és térfogatnövelő szerekkel helyettesítve.

Célunk, hogy folyamatosan bővítsük a termékcsaládot. Legyen alternatíva, mikor nincs idő bevásárolni, főzni, elmenni a kedvenc reform éttermünkbe, akkor is tudjunk adalékanyagoktól mentesen egy jót enni.

POLCZ