Flamand Pékáru kft. (30 termék)

top gyártó

Cégadatok

Cég neve: Flamand Pékáru kft.
Ország/Régió: Magyarország
Tevékenységi kör: Sütőipari termékek gyártása
Fő termékek: Napi és fagyasztott pékáruk
Teljes éves bevétel: 834.5 M Ft
Összes alkalmazott: 97
Tanúsítványok: ISO 22000
Bérgyártás: Igen
Beszélt nyelv: magyar
Fő piacok: EU

Pékségünk 1992. januárjában kezdte meg tevékenységét. Évtizedek óta készítjük el vásárlóink kedvenc meleg pékáruit. Ma már csapatunk több, mint 100 főből áll. Minket a biztonságos fejlődés jellemez.

Pékségünk 100%-ban magyar, családi vállalkozás. Termékeinkben mindig megjelenik a “hazai ízvilág”. Biztos lehet benne, hogy ízleni fog Önnek, amit nálunk vásárol! Termékeinket kifejezetten a magyarok ízvilága szerint készítjük el.Az állandó magas minőség fenntartása, és a technológiai folyamatok pontos betartása és szakszerű felügyelése miatt 2009-ben bevezettük az MSZ EN ISO 22000 minőségirányítási rendszert.

Manapság, ha az egészséges táplálkozásról van szó, akkor rögtön előtérbe kerülnek azok a termékek, amik tartalmazzák a megfelelő alapanyagot. Cégünk elköteleződött az egészséges táplálkozás mellett. Ezért termékeinkben erre fokozottan odafigyelünk.

Partnereinknél kihelyezett látványkemencéknek köszönhetően az előadótérben sülnek készre a termékek. A helyben készült ételek finom illata az, amit minden vásárló érezhet, amikor a boltban jár.

Folyamatosan bővülő franchise hálózatunknak köszönhetően egyre több helyen találhatja meg a Flamand Pékség partnereinek az üzleteit. Legfontosabb célunk a hagyományos pékség és a modern technológia ötvözése, és az ízvilág megőrzése.

Flamand Pékáru kft.