Ájurvédikus Fogkrém

Ájurvédikus Fogkrém
Ájurvédikus Fogkrém
India
150 ml
Aqua, Calcium Carbonate, Sorbitol, Hydrated silica, Sodium Chloride, Sodium Saccharin, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose gum, PEG-32, Sodium Bicarbonate, Carrageenan, Eugenia caryophyllus bud oil, Zingiber officinale root extract, Sodium benzoate, Myristica fragrans fruit extraxt, Melaleuca alternifolia leaf extract, Elettaria cardamomum seed extraxt, Metha piperita, Titanium dioxide, Piper nigrum seed extract
2022 06. 17.
Tegyen borsónyi mennyiséget a fogkrémből a fogkeféjére és mossa a fogait a szokásos módon, minimum két percen keresztül. Miután ez kész, öblítse ki tiszta vízzel a szájüregét.
igen
igen
igen
igen
200
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
Előreutalás
előreutalás
Doboz
100db/ karton
Megállapodás szerint

A rendelési folyamat megkezdéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

A mondás szerint „Két ember között a legrövidebb út a mosoly”. Előfordul, hogy sokan nem mernek mindig őszintén és tiszta szívből mosolyogni a fogaik állapota, vagy a rossz lehelet, az ínygyulladás miatt. Ez a gyógynövényes fogkrém nemcsak kimagasló a szájápolásban és a fogfehérítésben, hanem gyógyítólag hat a vérző fogínyre is, erősíti azt. Különleges himalájai kősót tartalmaz, a természetes turmalin tartalma által elősegíti a felszabadított negatív oxigénionok eltávolítását. Frissíti a leheletet, védi a száj nyálkahártyáját.